Marieke Blom

Webinar gemist?

Kijk nu terug!

Donderdag 18 april nam Marieke Blom, hoofdeconoom van het Economisch Bureau van ING Nederland, ons mee in de laatste economische ontwikkelingen en welke impact dit heeft op de woning- en hypotheekmarkt.

Met een 8,4 voor het verhaal en een 9 voor Marieke als spreker is dit seminar zeer goed ontvangen door de kijkers: 
"Marieke beheerst het om ingewikkelde materie simpel over te brengen."
"Positief dat je meegenomen wordt in de markt, dit mag van mij eens in de drie maanden
"

Heb je het gemist?

Jaap+Sidney4

Webinar gemist?

Kijk het nu terug!


Particuliere vastgoedbeleggers, een kans?

In dit webinar bespraken Jaap Huurnink (FOI) en Sidney van den Bergh (ING) de groeiende markt van particuliere vastgoedbeleggers. Ze zoomden in op de kansen en risico’s van een beleggingspand en gaven inzicht in de belangrijkste (financierings-)ratio’s voor zowel klant als bank.

Het webinar werd door de kijkers gemiddeld met een 7,9 goed beoordeeld. Beide sprekers kregen van de kijkers een mooie 8,1! Daarnaast gaf 100% van de deelnemers aan een dergelijk webinar de volgende keer weer te zullen volgen.

Direct in beeld bij uw klant

Tussenpersoonzoeker op ING.nl

file

Op ING.nl vinden klanten ‘de tussenpersoonzoeker’. Een handige tool waarmee zij na het invullen van een plaats of postcode direct zien welke intermediairs met een aanstelling bij ING er bij hen in de buurt gevestigd zijn.

Jouw bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer zoals die bij ons bekend zijn worden direct getoond. Het contact is dus zo gelegd.

Samenwerken met ING

MS5_7712

Wij, als ING, werken graag samen met het intermediair. Heb je nog geen directe aanstelling, en wil je graag samenwerken met ING? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.