Welkom op ING-intermediairs.nl

Een ING hypotheek levert u en uw klant veel voordeel op

ING introduceert: Opnieuw klaar voor de toekomst

Opnieuw klaar voor de toekomst

55-Plussers met overwaarde hebben het idee dat ze in een comfortabele positie zitten. Maar is dit ook echt zo? Wij zien kansen voor uw adviespraktijk. Bijvoorbeeld bij het aflopen van een rentevaste periode, het naderen van de juridische looptijd van de hypotheek of het naderen van het pensioen. Klanten zijn zich vaak niet bewust van de verbeteringen die in hun situatie mogelijk zijn. Met onze verbeteringen kunt U zorgen dat uw klanten echt klaar zijn voor de toekomst.

Nieuws: De markt en ING

Het ING Acceptatiebeleid

Per 1 september passen wij ons acceptatiebeleid weer aan. Hiermee bieden wij u en uw klanten meer mogelijkheden voor het sluiten van een hypotheek bij ING. Maar wist u dat het acceptatiebeleid u ook helpt om specifieke doelgroepen gerichter te bedienen?

Twitter feed

Samenwerken met ING

Hypotheek van de Toekomst

HvdT_paneel_beeld_300x180

Met de hypotheek van de Toekomst kunnen uw klanten zich goed voorbereiden op het sluiten van een hypotheek en alles wat daarbij komt kijken. Want een hypotheek is meer dan een lage rente.

Direct in beeld bij uw klant

Tussenpersoonzoeker op ING.nl

file

Op ING.nl vinden klanten ‘de tussenpersoonzoeker’. Een handige tool waarmee zij na het invullen van een plaats of postcode direct zien welke intermediairs met een aanstelling bij ING er bij hen in de buurt gevestigd zijn.

Uw bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer zoals die bij ons bekend zijn worden direct getoond. Het contact met u is dus zo gelegd.

ING-intermediairs.nl is vernieuwd!

We hebben deze site makkelijker in gebruik gemaakt. En we blijven vernieuwen op basis van uw feedback. Lees meer over de eerste verbeteringen.