ING voor intermediairs

Vooruitstrevend voor jou

Geef je klanten een topadvies: gratis webinar over nieuwbouw

nieuwbouw

Steeds meer mensen kiezen voor een nieuwbouwwoning, in 2017 bouwde men 14% meer nieuwbouwwoningen dan het jaar ervoor. Een goede reden om aandacht te besteden aan deze steeds groter groeiende doelgroep. We helpen je graag om jouw klanten hierbij het beste advies te geven. Hoe? Dat lees je hieronder. 

Toptrainer Rob Timmermans vertelt je alles over de laatste ontwikkelingen. Wat is er fiscaal en juridisch veranderd? Waar moet je aan denken bij een advies voor een hypotheek bij een nieuwbouwwoning? In 60 minuten ben je weer helemaal op de hoogte.

Op:                  vrijdag 23 maart

Tijdstip:           van 12.00 tot 13.00 uur

Twitter feed

Samenwerken met ING

MS5_7712

We werken graag samen met jou als intermediair. Wil je ook met ING samenwerken, maar heb je nog geen directe aanstelling? Neem dan contact met ons op.

Direct in beeld bij uw klant

Tussenpersoonzoeker op ING.nl

file

Op ING.nl vinden klanten ‘de tussenpersoonzoeker’. Een handige tool waarmee zij na het invullen van een plaats of postcode direct zien welke intermediairs met een aanstelling bij ING er bij hen in de buurt gevestigd zijn.

Jouw bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer zoals die bij ons bekend zijn worden direct getoond. Het contact is dus zo gelegd.